25. júla 2013

Ink Drop July 2013: America!

InkDrop July 2013: America!
Tmavšie než v skutočnosti
Ako všetci vieme, v júli sa v Amerike oslavuje Deň nezávislosti. Žiadny správny vlastenec nemôže túto výnimočnú udalosť prepásť. Gouletovci na ňu tiež nezabudli a oblažili nás sadou atramentových vzoriek pod názvom "America!". Keď si odmyslím ten vlastenecký pátos, tak sa nemôžem sťažovať. Vybrali pekné a zaujímavé farby, ktoré buď názvom, alebo odtieňom nejako súvisia s USA.

Tentokrát vyšiel lepšie scan. Farby na ňom zodpovedajú realite aj keď sú mierne žiarivejšie než v skutočnosti. Fotka vpravo hore je tmavšia a nie je na nej vidieť shading v jednotlivých machuliach.
InkDrop July 2013: America!
Tu tie farby celkom zodpovedajú realite na papieri

De Atramentis U. S. Constitution

Taká letná nebíčková. Mňa príliš neoslovila, ale k letu, vode a slnku celkom pasuje. Fotka je trošku tmavšia než realita.

Noodler's Air Corp Blue Black

Noodler's je veľmi vlastenecká firma, takže niet divu, že tu má až troch zástupcov. Táto letecká modročierna mi skôr pripadá ako voda po vyčistení rôznych pier, ale proti gustovi... Na tejto fotke bohužial úplne zaniká jemný shading a nevidno tú modročiernosť. Radšej kuknite hore na scan.

Noodler's Army Green

Čo dodať? Armádna zelená. Srdce každého lampasáka poskočí radosťou. Ale nie je to vyslovene zlá farba, hlavne v tej machuli celkom pekne vynikla. Fotka tiež trochu tmavšia než realita, ale v podstate vystihuje charakter farby.

Noodler's Rattler Red Eel






Ideme do finále. Červená nesmie chýbať. A táto vôbec nie je zlá. Aj keď v machuli sa mi páči viac ako keď prejde hrotom na papier. Na opravu písomiek sa príliš nehodí, ale na nadpisy alebo zvýraznenie textu je ako stvorená. Táto fotka zase vyšla svetlejšie, ale nie o moc. Treba si odmyslieť trošku toho žiarenia :D.
Mudrlantské okienko: Séria Eel atramentov je namiešaná tak, aby dodatočne mazala mechanizmy v plniacich perách a ešte hladšie prechádzala cez hrot na papier

Private Reserve American Blue






Na záver modrá, aby bola vlajka kompletná. Veľmi pekná modrá. Asi naj farba z celej sady. A výdatná. Na jedno namáčanie napísala najviac textu. Je to dosť seriózna farba, takže ju kľudne môžete zobrať do práce, alebo na stretnutie s obchodným partnerom a nebudú sa na vás dívať ako na úchyla. Výnimočne jedna vydarená fotka, ktorá túto farbu vystihuje celkom dobre.

Tento blog nie je v žiadnom spojení s The Goulet Pen Company. Za článok som nedostal zaplatené a všetky názory sú na 100% moje vlastné.

Súvisiace:
The Goulet Pen Company – Ink Drop March 2013: Fade to Black
Ink Drop April 2013: Under The Sea
Ink Drop May 2013: Because We Felt Like It
Ink Drop June 2013: What's in a Name?
Ink Drop June 2014: Down to Earth
Ink Drop July 2014: Stars & Stripes
Ink Drop August 2014: International Sampling

Send to Kindle

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára