21. júla 2014

Ink Drop July 2014: Stars & Stripes

Zdroj: The Goulet Pen Company
4. júla oslavujú v Amerike Deň nezávislosti. Pre mnohých ťažko pochopiteľné, pre Slotov, Kotlebov, Heiderov a podobných mokrý sen. Nuž a pre Američanov otázka národnej hrdosti a vlastenectva. Už pár týždňov pred oslavami je všetko v červenej a modrej, a tak nie je výnimkou ani aktuálny Ink Drop. Pre nás, ktorý to s tým americkým patriotizmom neberieme až tak vážne to má drobnú nevýhodu. Výber z atramentov je veľmi monotónny. Pozostáva len z modrej a červenej, ktoré sa na seba navyše veľmi podobajú. Nie sú to škaredé farby, len sú rovnaké. Nebudem ich nejako podrobne rozoberať práve preto, že sú si také podobné. Všetky atramenty sa správajú veľmi slušne, majú dobrý prietok a neboli s nimi žiadne problémy. Modré sú mierne nevýrazné, ale príliš žiarivé by asi nevyhovovali danej téme. Červené sú príjemné a dostatočné výrazné.

Teraz mam dostatok atramentu, aby som mohol ísť spať do školy písať diktáty a zároveň si ich potom opraviť a označiť chyby (ktorých je aj v týchto pár riadkov, ale nemôžete mi ich opraviť červenou :P).


Len tak mimochodom, ten minuloročný bol trochu pestrejší.

Disclaimer: Ink Drop som si kúpil za vlastné chechtáky, s Gouletovcami nemám nič spoločné aj keď u nich rád nakupujem a všetky tie kraviny čo som tu popísal sú môj vlastný a ozajský názor.

Súvisiace:
The Goulet Pen Company – Ink Drop March 2013: Fade to Black
Ink Drop April 2013: Under The Sea
Ink Drop May 2013: Because We Felt Like It
Ink Drop June 2013: What's in a Name?
Ink Drop July 2013: America!
Ink Drop June 2014: Down to Earth
Ink Drop August 2014: International Sampling

Send to Kindle

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára